Ak ste prihlásení ako Admin, môžete pridávať, upravovať a mazať používateľov.
Viac informácií o používateľských rolách a ich oprávneniach nájdete v článku Používateľské role.
Pridanie používateľa
Na pridanie používateľa vyplňte základné údaje, e-mailovú adresu, heslo a zvoľte rolu Admin, Projekt Manager alebo Consultant. Každý nový používateľ tak získa samostatný login do systému.
Ak zvolíte rolu Projekt Manager alebo Consultant, potom tento používateľ uvidí po prihlásení do systému na svojom Prehľade iba projekty (e-mailové kampane, online dotazníky alebo aktívne formuláre), ktoré sám vytvoril alebo do ktorých ho ostatní používatelia pridali.
Môžete tak niektoré projekty zdieľať medzi jednotlivými používateľmi.
Osoby, ktoré pridáte v rámci Nastavení nového projektu v časti „Zobraziť kampaň aj používateľom:", budú na svojom Prehľade tento projekt vidieť a môžu ho upravovať a ukladať. Rola Consultant nikdy nemôže žiadny projekt zmazať.
Mazanie používateľa
Predtým, než dôjde k zmazaniu používateľa, vás systém vyzve, aby ste previedli všetky projekty na iného existujúceho používateľa. Nikdy sa vám tak nestratia žiadne projekty, ktoré tento používateľ vytvoril.
Máte otázky? Radi vám na ne odpovieme. Stačí kontaktovať našu zákaznícku podporu na tel. +420 605 163 892, e-mail: support@onquanda.com.
Aktualizované 29. 6. 2021